Markante behov hos
Markant Reklamebureau A/S

Markant Reklamebureau A/S er en virksomhed som de fleste – uden en intern IT afdeling. Det betyder dog ikke at IT ikke er kritisk for den daglige drift. Markant Reklamebureau A/S har i samarbejde med Minds defineret behovene, og efterfølgende har Minds ændret infrastukturen for at imødekomme dem.

“Fra kompleks til enkelt, fra mange til 2, fra langsom til hurtig, mere kan vi som virksomhed ikke forvente”, udtaler Nick Højgaard. Han er den ene af to ejere der begge altid har øjnene rettet mod optimeringer der ikke har negativ indvirkning på de kreative resultater som Markant er kendt for.

Markant og Minds har sammen kastet alle bolde i luften for at finde ud af hvordan infrastrukturen kunne forenkles uden at gå på kompromis med stabiliteten, sikkerheden, og tilgængeligheden.

Løsningen endte med at bygge på Windows Server platformen med Active Directory i kombination med Microsoft Office 365 og Microsoft Windows Intune.

“Vi er endt ud med det bedste fra on-premise og cloud verdenerne. Vi har styr på vores platform, vores devices, vores brugere og vores licenser. Derfor har vi et klart billede af omkostningerne nu og i fremtiden”, fortæller Nick Højgaard og forsætter, “det er vanskeligt at spå om fremtiden, men Markant Reklamebureau kan trygt gå den i møde. Og i kortene er bedre udnyttelse af eksempelvis SharePoint og Yammer Enterprise. Vi glæder os allerede.”.


Om Markante Reklamebureau A/S


Markant Logo

Markant Reklamebureau A/S er en af områdets stærkeste kreative virksomheder, hvor holdninger og filosofi går hånd i hånd for at skabe de bedste resultater for kunderne. Markant Reklamebureau A/S har i dag 15 medarbejdere der alle bidrager i de kreative processer der indtil videre har hjulpet kunder som Region Syddanmark, Trefor A/S, Coop, Ecco, Georg Jensen Damask og mange flere.


"Vi har i Minds en leverandør der vil os det bedste, under hensyntagen til vores faktiske behov. Det gælder både når vi taler om fremtiden, men i lige så høj grad når vi ser på den daglige driftsupport."

Nick Højgaard


Produkter